SKUPINSKA SREČANJA

Naš glas vibrira tudi navzven in nas povezuje z drugimi. Po rojstvu je naš glas most med notranjim in zunanjim svetom, med nami in nam pomembnim odraslim. Dojenčki se uglasijo z materinim glasom in mama se uglasi z njegovim, kar ji omogoča, da se nauči razlikovati med zvoki, ki izražajo različne potrebe otroka. V takem soustvarjanju začutita povezanost, kjer dojenček pridobi zaupanje in se počuti varnega, mama pa potrditev, da razume njegovo govorico in potrebe. Odnosi so naše življenje in skoznje se razvijamo in učimo o sebi. Ustvarjanje in povezovanje z glasom v skupini nam omogoča, da ponovno začutimo pristno, brezpogojno povezanost z življenjem, da začutimo svojo vrednost in (ponovno) pridobimo ali okrepimo zaupanje v lasten, avtentičen izraz.

Kakšni so fiziološki učinki skupinskega soustvarjanja z glasom?

Sprošča se hormon Oksitocin ali t.i. »hormon ljubezni«, ki je pomemben pri vzpostavljanju ljubečih, skrbnih, sproščenih medsebojnih vezi, zato se po povezovanju z glasom v skupini krepi občutek povezanosti in pripadnosti.

Poviša se delovanje theta in delta možganskih valov, katere povezujejo z regeneracijskim spanjem, globoko sproščenostjo, meditacijo, intuicijo in ustvarjalnostjo.

Poviša se koncentracija imunoglobina A, ki krepi imunski sistem.

Poviša se sproščanje endorfinov, ki so naravni blažilci bolečin.

Umirja se srčni utrip in znižuje krvni pritisk.

Kako potekajo?

Vsako srečanje je novo doživetje in izkušnja glasovno-gibalnega (so)ustvarjanja. Če tega še ne poznaš, si lahko za primer predstavljaš srečanje slikarjev, ki najprej raziskujejo svoja orodja, materiale, površine, potem pa skupaj, spontano ustvarijo eno ali več slik. Na koncu se o procesu, izkušnji, doživetju ustvarjanja tudi pogovorijo in raziskujejo vzporednice z delovanjem v vsakdanjem življenju. Podobno je na skupinskih srečanjih Intuitivnega petja, le da namesto čopičev, uporabljamo glas in telo. Poigravamo se z uporabo naravnih zvokov, zvočenja, vokalne in gibalne improvizacije, vokalno-gibalnih iger, spontanega petja in gibanja ter skupinskega soustvarjanja pesmi srca.

Kaj vključujejo skupinska srečanja?

KAKŠEN JE PRISPEVEK in PRIJAVA:

290 € za 12 srečanj v 3 meseci (Možnost plačila v 3 obrokih po 97 €).

Če si želiš kombinirati individualna srečanja s skupinskimi srečanji, potem sem zate pripravila ugodno ponudbo, s katero privarčuješ vsaj 100€. 

Paket Celosten mini

 
4 individualna srečanja, ki vključujejo:

12 srečanj (3 mesece) v zaprti skupini, ki vključujejo:

Prispevek je 540€

Paket Celosten maksi

 
4 individualna srečanja, ki vključujejo:

12 srečanj (3 mesece) v zaprti skupini, ki vključujejo:

+
4 obiski celodnevnih delavnic.

Prispevek je 640€

Pogosta vprašanja:

Brez skrbi, ne potrebuješ predznanja. Le radovednost in željo za raziskovanje in povezovanje s svojim glasom.

Z glasom in gibom se rodimo v ta svet, ustvarjalno izražanje je del naše narave in pomembno za naš razvoj in povezovanje z drugimi. Vsak ima pravico do kreativnega izražanja skozi glas in gib in to nima veze z nadarjenostjo. V kolikor imaš željo in radovednost, je seveda to zate!

Seveda! Sploh, če si želiš vzpostaviti stik s svojo igrivostjo in spontanostjo. Možno je, da se bo kdaj v procesu pojavil upor, v smislu »ojoj, kaj počnem, to je otročje, to mi je čudno, kaj bi si drugi mislili, če bi me videli?«. Vendar take upore med procesom nagovorimo, jih opazujemo in sprašujemo, kaj nam sporočajo. Kateri deli nas ne želijo/ne smejo biti igrivi, spontani, radostni in zakaj? Se pojavi kakšen spomin na preteklost?

Skupinska srečanja potekajo 1 x tedensko po 2 uri v popoldanskem času. Ampak niso namenjena temu, da si rečeš, oh, grem na Intuitivno petje in spet bo treba nekaj delati. Na srečanjih namreč odpremo prostor, da odložimo bremena dela, pričakovanj, zahtev, kaj in kako bi morali in se odpremo za izkušnjo, ki izhaja iz tukaj in zdaj, iz sproščenosti, prisotnosti, avtentičnosti. Zato se pogosto po srečanjih počutimo celo bolj spočiti in živi.

V kolikor ti je plačilo v enem kosu prevelik zalogaj, imaš možnost plačila v obrokih. V primeru individualnih srečanj pa imaš možnost tudi, da k sodelovanju povabiš prijatelja ali partnerja in si prispevek razdelita.

V kolikor pa ti je trenutno kakršenkoli prispevek preveč, imaš na voljo tudi brezplačni Objem glasu, kjer te vodim v raziskovanje glasu, ki sprošča, zdravi in povezuje.

V tem primeru imava več možnosti, da se spoznava in ugotoviva, če lahko soustvarjava. Lahko si rezerviraš brezplačni posvet, lahko se prijaviš na brezplačno 3-dnevno raziskovanje glasu, ki sprošča, zdravi in povezuje, lahko pa se udeležiš enodnevne delavnice, ki jih organiziram enkrat mesečno. V primeru individualnih srečanj pa ti je na voljo tudi garancija, kar pomeni, da če po prvem srečanju ugotoviš, da pristop ni zate in mi to sporočiš v roku 24 ur, ti vrnem celotni znesek.

Redna skupinska srečanja in individualna srečanja so oblikovana kot sklop več srečanj, saj je namen, da prakso spoznamo in začutimo v globinah, zato se k njej vračamo redno in konsistentno. V kolikor se želiš udeležiti le enkratnega srečanja, potem so tukaj zate enodnevne delavnice, ki jih organiziram 1 x mesečno in so odprte za vse. Če te zanima kdaj bo naslednja mi piši na info@nezapele.com.

Ne veš ali je to pravo zate? Rezerviraj termin za posvet: