INDIVIDUALNA SREČANJA

V življenje se rodimo z glasom, ki izraža našo radovednost, spontanost, odprtost in uživamo v igrivem raziskovanju zvokov, ki jih ustvarja naše telo. Se želiš ponovno povezati z njim ter z njegovo zdravilno in povezovalno močjo?

Ko odraščamo in se razvijamo, naš glas postane odsev sprememb in izkušenj, skozi katere gremo v procesu socializacije. Ko raziskujemo glas, torej odkrivamo sebe. Pa ne samo v danem trenutku, temveč imamo priložnost vzpostaviti stik tudi s pozabljenimi deli lastnega izraza, ki smo jih nekoč utišali, da bi bili ljubljeni in sprejeti. 

Glas je tvoja osebna zvočna vibracija, ki te celostno podpre. Njegove vibracije zdravijo tvoje telo, um in duha, saj ti pomagajo pri:

Umirjanju živčnega sistema in zmanjševanju anksioznosti,

Dvigu razpoloženja

Lajšanju fizičnih bolečin.

Spoprijemanju s stresom.

Krepitvi imunskega sistema.

Izboljševanju splošnega psihofizičnega zdravja.

Polega tega njegove vibracije negujejo telo in ga masirajo od znotraj, pomagajo pri sproščanju zastale energije in čustev ter vračajo telesu pretočnost, vitalnost in ravnovesje.

Petje, ustvarjanje z glasom nam omogoča, da izrazimo tisto, kar z besedami ne moremo. Dati glas nekoč neizraženemu, utišanemu, ne sprejetemu, nam nudi priložnost, da ozavestimo, sprostimo in se bolj celostni premaknemo naprej v življenju, z večjim samozavedanjem ter zaupanjem vase in v svoj avtentičen izraz.

Kaj vključuje individualno srečanje?

Kakšen je prispevek?

350€

  • Možnost plačila v 4 obrokih po 96 €,
  • garancija (če po prvem srečanju ugotoviš, da pristop ni zate in mi to sporočiš v roku 24 ur, ti vrnem celotni znesek),
  • če ti je investicija previsoka, lahko delamo tudi v paru (s prijateljem/partnerjem) in si investicijo razdelita.

Prvi korak: rezerviraj termin za posvet

Rezerviraj termin za posvet, da ugotoviva, ali te lahko podprem in ali sva dober fit za sodelovanje.